2 dl finthakket løg
30 gram smør
6 - 8 pølser
½ tsk mild paprika
750 gram kogte kolde kartofler
1 ½ - 2 dl mælk
1 lille dåse koncentreret tomatpure
salt og peber
eventuelt ½ - 1 dl piskefløde
1 bundt purløg
Pil løg og hak dem fint. Skær pølserne i skrå skiver.
Skær kartoflerne i skiver.
Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde. Svits løgene til de er klare og gyldne, tilsæt pølser og paprika, og
svits dem med.
Dæmp nu for varmen.
Tilsæt kartoffelskiverne, tomatpure og mælk.
Bland alt godt sammen.
Tilsæt salt og friskkværnet peber.
Lad retten småkoge ca. 5 minutter.
Tilsæt piskefløden og lad retten småkoge i yderlig 5 minutter.
Drys purløg over og server.