4 personer
¾ kg fersk filet af helleis'>fisk
4 porrer, fintsnittede
1 fennikelknold
salt og peber
citronsaft
1 dl grønsagsbouillon eller vand
2 spsk persille, hakket
Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft Rhode Island dr.
I stedet for helleis'>fisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast is'>fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner.
Skær is'>fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rodskiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom is'>fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på.
Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200ºC i 25 min. Drys persille på retten og servér Kraft dressing til.