En god rådyrfilet, lidt krydderi og noget tilbehør, mere skal der ikke til.
Forberedelse: 10 minutter Grilltid: 15-20 minutter
1 rådyrfilet (ca. 1 kg)
Krydderiblanding til vildt
Læg rådyrfileten på et skærebræt.
Gnid hele fileten med et tyndt lag krydderiblanding (se nedenfor).
Gør grillen klar.
Læg kødet på den varme del af grillen.
Brun kødet overalt og læg det derefter på den kølige del af grillen.
Når temperaturen i midten er ca. 60°C, er kødet færdigt.
Lad det hvile i 10 minutter før det skæres ud.
Server med tranebær i folie og vilde svampe.
Krydderiblanding til vildt:
2 spsk salt
2 tsk friskkværnet sort peber
2 tsk stødt enebær
1 tsk paprika
lidt cayennepeber
Bland alle ingredienserne og opbevar dem i en lufttæt beholder.