Logo

Grøn pilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn pilaf

300 g basmatiris

½ l grønsagsfond

½ l svampefond

400 g broccoli

400 g romanescokål

3 fed hvidløg

4 spsk olivenolie

6 spsk pinjekerner

250 g flåede tomater

salt og peber

1 bundt citronmelisse

 

Kom risen i en sigte og skyl den under rindende vand.

Kom den i den gennemvædede stegeso sammen med grønsags- og svampefond, og kog den under låg ved 200°C i ca. 30 min.

Gør broccoli og romanesco i stand, skyl dem og del dem i små buket­ter.

Pil, og hak hvidløgsfeddene fint.

Varm olien op på en pande.

Steg hvidløg, pinjekerner og tomater heri i 3-4 min.

Krydr godt med salt og peber.

Rør grønsager og hvidløgsblanding i risen, når denne er færdig, og lad det simre i yderligere 30 min under låg.

Skyl citronmelissen, dup den tør, og hak den fint.

Tag pilaffen ud af ovnen og bland melissen i.

Anret på tallerkener, og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her