2 spsk smør og olie
4 dl risottoris (ca. 320 g)
2 finthakkede løg (ca. 100 g)
¾ liter grønsagsbouillon
1 tsk groft salt
200 g optøede, frosne ekstrafine ærter
2 squash i små tern (ca. 300 g)
1 dl hakket frisk kruspersille
150 g PastaOst
4 spsk kapers uden lage
75 g hakkede sorte oliven
Tilbehør: 100 g ristet flute
Lad smør- og rapsolien blive varm i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at brune.
Svits ris og løg i ca. 1 min.
Tilsæt bouillon og salt og kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min.
Vend ærter, squash, persille og 100 g af osten i retten.
Varm risottoen igennem og smag til.
Kom den grønne risotto i en varm skål og server straks sammen med resten af osten, kapers og oliven - som drys.
Fryseegnet: Nej.