Logo

Grøn risotto.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn risotto.

2 spsk smør og olie

4 dl risottoris (ca. 320 g)

2 finthakkede løg (ca. 100 g)

¾ liter grønsagsbouillon

1 tsk groft salt

200 g optøede, frosne ekstrafine ærter

2 squash i små tern (ca. 300 g)

1 dl hakket frisk kruspersille

150 g PastaOst

4 spsk kapers uden lage

75 g hakkede sorte oliven

Tilbehør: 100 g ristet flute

 

Lad smør- og rapsolien blive varm i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits ris og løg i ca. 1 min.

Tilsæt bouillon og salt og kog ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min.

Vend ærter, squash, persille og 100 g af osten i retten.

Varm risottoen igennem og smag til.

Kom den grønne risotto i en varm skål og server straks sammen med resten af osten, kapers og oliven - som drys.

 

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her