1 kg okse- eller kalvekød
smør
lidt hvedemel
2 løg
3 grønne peber
6 flåede tomater
olie
1 kg kartofler
søde kartofler
ærter
majskerner
½ dl koncentreret tomatpure
½ kg halverede modne ferskner (evt. store tørrede der udblødes i forvejen)
salt og peber
* Tilberedning
1 kg okse- eller kalvekød skæres i terninger på et par cm., brunes let i smør og strøs med lidt hvedemel.
2 løg snittes fint, 3 grønne peberhylstre og 6 flåede tomater ligeledes,
det hele ristes i olie, man begynder med løgene og den ene peber og kommer resten i lidt efter lidt.
Kødet kommes heri sammen med et tilsvarende kvantum rå kartofler skåret i terninger.
Det koges på stærk varme, til væden, der er i gryden er borte.
I Argentina kommes der nu søde kartofler i sammen med ærter og majskerner, men det kan undværes, og der røres ½ dl koncentreret tomatpuré i for at give farve.
Når kartofler og grønsager er halvt møre kommes ½ kg halverede, modne ferskner i
(kan være de store tørrede, der udblødes i forvejen) sammen med salt og peber.