Logo

Grøn vinterret med skorzonerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ spsk olie
300 g løg
450 g porrer
450 g gulerødder
450 g selleri/pastinak/persillerod
450 g skorzonerrødder (renset vægt)
4 dl grønsagsbouillon
Salt
peber
1 bdt persille

Porrer, løg og gulerødder renses og skæres i skiver.
Selleri/pastinak/persillerod skrælles og skæres i tern.
Skorzonerrødderne skrælles (umiddelbart inden brug, ellers skal de
lægges i eddikevand og skylles inden brug) og skæres i 2 cm lange
stykker.
Porrer, løg og gulerødder svitses let i olien.
Selleri/pastinak/persillerod og skorzonerrødder tilsættes sammen med
bouillon.
Retten småkoges i ca. 15 minutter.
Retten serveres med groft brød og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her