8 lammemedaljoner af ryg eller kølle ca. 100g stk
1 tsk oreganog
2 fed hvidløg
150 g grønne oliven
8 småtomater
4 spsk smør
1 spsk olie
4 spsk bouillon
salt
peber
Medaljonnerne drysses med oregano og steges i 2 spsk smør på panden i 3 min. på hver side.
Kværn groft salt og peber over kødet, som holdes varmt, evt. pakket ind i alufolie.
På en anden pande gyldnes resten af smørret.
Her svitses det hakkede hvidløg et øjeblik.
Tomaterne skoldes i kogende vand, og skindet skrælles forsigtet af.
Derefter anbringes de ved siden af hinanden på panden.
Olien tilsættes, og tomaterne steges i 5 min. ved svag varme.
Tilsæt bouillon og oliven, lad det hele snurre i 3 min.
Smag tomatblandingen til med salt, peber og oregano og anret den omkring lammemedaljonerne.
Serveres med flødestuvede kartofler og salat.