Logo

Grøn peber med pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

pølse til 4 personer
6 grønne pebre
4 store kødfulde tomater
1 kop olivenolie
1 knsp.Sukker
salt
friskkværnet peber

Skær de flåede, udkernede tomater i kvarte og pres dem gennem en sigte.
Skær peberfrugterne over, fjern kernerne, og skær dem i strimler.
Opvarm olien på en tykbundet pande, og svits peberfrugterne med pølsen i skiver til det har fået farve.

Tilsæt resten af ingredienserne, og lad det simre i 10 min. til det er mørt.

Retten serveres med stegte eller bagte kartofler med hvidløgssmør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her