Logo

Gordon Bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød ( 8-10 % )
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 ½ dl kaffefløde
4 skiver skinke (pålæg )
4 skiver toastost
 
Bland oksefarsen med salt, peber og fløde.
Læg halvdelen af farsen i et lille ovnfast fad.
Læg skinke og ost ud over.
Resten af farsen lægges over, kanterne trykkes godt til og overfladen glattes.
Bages ved 200°C i 45 min.
 
Tips: Lav sovs af væsken der dannes under bagningen. Serveres med kartofler og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her