Logo

Festlig Farsret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g oksekød og flæskesmåkød, finthakket
1 æg
1 dl vand
1 dl hvedemel
1 tsk salt
½ tsk peber
2 løg
2 æbler
4-5 skiver bacon

Kød, æg, hvedemel og krydderier røres med vand til en fin fars.
Løgene hakkes, de skrællede æbler skæres i terninger.
I et smurt ovnfast fad (1 l) lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, det sidste lag er fars.
Der dækkes med baconskiver og fadet sættes midt i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her