Logo

Gordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

4 skiver kalvemørbrad eller filet
4 skiver ost
4 skiver skinke
salt og  peber

smør (eller ½ smør og ½ olie)

champignon
2 dl fløde
1 dl sherry
*


Skær kalvemørbraden i passende skiver.

Skær en "lomme" i hver skive  og indlæg én skive fuldfed ost, og én skive skinke.
Kødet krydres med salt og peber, vendes i hvedemel og steges på en pande i smør 4-5 min. - efter tykkelse.
Hold kødet varmt i en gratinskål.


På samme pande ristes champignon.
Fløde tilsættes, og der smages til sherry.
Jævn saucen med en smørbolle.

Tilbehør:
Serveres med ristede eller nye kartofler samt flûtes og frisk grøn salat.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her