3 kg svinekam
100 g selleri
Evt rødløg
2 dl fløde
2 spsk honning
1 spsk aceto balsamico eddike
salt
peber
2 dl rødvin
3 bagekartofler
Tilbehør:
2,5 kg bagekartofler
Honning
smør
Svinekammen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der skæres en lomme i hver skive.
Heri fyldes en mos af, finhakket løg, selleri, honning, eddike, salt og peber. skiverne lukkes med snor.
Skiverne brunes på panden, overhældes med rødvin og fløde det simre i ca. 45 min.
Kartoflerne koges med i ca. 20 min.
Kartoflerne blændes og tilsættes saucen igen.
Retten serveres med kogte blomkål og surterede løgringe.
Tilbehør:
Kartoflerne rengøres og skæres i 2 cm. tykke skiver, lægges på en bageplade.
Honning og smør smeltes sammen og smøres på kartoflerne, salt og peber drysses over.