800 g kalkunbryst
30 g margarine
150 g feta
et bundt persille
bomuldsgarn
salt og peber
Persillen skyldes grundigt og hakkes.
Fetaen skæres i mindre stykker.
Der skæres en "lomme" på det tykkeste sted i kalkunbrystet og feta +
persille kommes ind i "lommen".
Bind bomuldsgarnet rundt om kalkunbrystet og snør godt til, så fyldet
ikke kan falde ud.
Kalkunbrystet brunes i margarin på en sautépande i 4 min. ved høj varme.
Drys med salt og peber.
Tilsæt 1 ½ dl vand og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg
i ca 40 min - vend af og til.
Tag derefter stegen op og lad den hvile i ca 10 min.
Fjern bomuldsgarnet fra stegen og skær kødet i skiver.
Servér med hjemmelavede kartoffelbåde.
Der kan evt. laves en sauce ud af stegeskyen.
Variér med soltørrede tomater og hvidløg istedet for fetaen.