Logo

Fyldt kalkunbryst med feta og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalkunbryst
30 g margarine
150 g feta
et bundt persille
bomuldsgarn
salt og peber
 
Persillen skyldes grundigt og hakkes.
Fetaen skæres i mindre stykker.
Der skæres en "lomme" på det tykkeste sted i kalkunbrystet og feta +
persille kommes ind i "lommen".
Bind bomuldsgarnet rundt om kalkunbrystet og snør godt til, så fyldet
ikke kan falde ud.
Kalkunbrystet brunes i margarin på en sautépande i 4 min. ved høj varme.
Drys med salt og peber.
Tilsæt 1 ½ dl vand og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg
i ca 40 min - vend af og til.
Tag derefter stegen op og lad den hvile i ca 10 min.
Fjern bomuldsgarnet fra stegen og skær kødet i skiver.
Servér med hjemmelavede kartoffelbåde.
Der kan evt. laves en sauce ud af stegeskyen.
Variér med soltørrede tomater og hvidløg istedet for fetaen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her