med soltørrede tomater, oliven og saute af spidskål, løg og krydderurter
800 g fersk kalkunbryst
100 g græske oliven i chili marinade u. sten ,grofthakket
50 g soltørrede tomater, grofthakket
4 fedknust hvidløg
salt + peber
snor til stegen
Sauté:
500 g spidskål skåret i store stykker
4 store blade til at servere i, blancheret
2 spsk smør
½ dl vand
1 bdt røde forårsløg eller rødløg
100 g fine ærter, gerne friske
½ dl hakket persille
½ dl timianblade
Skær en lomme i kalkunbrystet.
Bland oliven, soltørrede tomater og hvidløg sammen.
Kom det i lommen.
Smør kalkunbrystet sammen med madsnor.
Steg det i ovnen ved 200°C i 40-45 minutter.
Lad det hvile i 10 min. inden snoren tages af.
Varm smørret op i en sauterpande eller gryde.
Kom spidskålen i med rødløg og lad det småsimre i 3 min..
Kom ærter ved og smag til med salt, peber og krydderurter.
Server grønsagerne i blade ne til kalkunbrystet, der er skåret i skiver