1 helt kalkunbryst ca 800 g
200 g hakket spinat
100 g hakkede mandler
100 g feta i tern 4 %
2 fed hvidløg
1 spsk pesto
4 store gulerødder
4 rødbeder
100 g mandler
1 spsk peanut butter
12 kartofler
½ l fromage frais 0.5%
1 spsk tørret dild
salt, peber
olie
Skær kalkunbrystet op i midten og læg spinat, feta, mandler og hvidløg
i, luk det sammen med kødnåle.
Læg det nu i stegepose og ovnfast fad i ovnen ca. 45 min.
Skær gulerødder og rødbeder i tynde strimler og steg dem hurtigt på
panden i peanutbutter og bland mandlerne i.
Skær kartoflerne i både, drys med salt og peber og pensl dem med lidt
olie og lad dem være i ovnen 25 min.
Bland en dressing af fromage frais, presset hvidløg, dild, salt og peber.