Logo

Fennikelfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
2 dl sødmælk
rasp
1 løg
1 grøn peberfrugt
2-3 fennikel
1-2 tomater
1 bdt hakket persille

Rør kødet med 2 tsk salt, 1 tsk peber, mælk, rasp, finthakket løg og peberfrugt i tern.
Kom de forkogte og delte fennikelknolde i et smurt, ovnfast fad.
Dæk med fars og sæt fadet i ovnen ved 180°C i 45 min.
Pynt med tomatskiver og hakket persille ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her