Logo

Fennikelsalat med rejer - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget let i aften her med fuldkornsboller

Spis noget let i aften

 

4 fennikler (700 g)

2½ dl tykmælk (3,5% fedt)

1 spsk æbleeddike

2 spsk olivenolie

havsalt og friskkværnet peber

½ bundt persille

200 g rejer

4 fuldkornsboller (a 45 g)

*

A. Skyl fenniklerne, halver dem og skær dem i tynde skiver.

Anvend også det grønne.

B. Bland tykmælken med æbleeddike og olivenolie og krydr med salt og peber.

Skyl persillen, hak den fint og bland den i.

C Hæld dressingen over fennikelskiverne og rejerne og server brød til.

 

Pr portion 1256/301 kJ/kcal. 19 g protein. 8 g fedt. 32 g kulhydrat. 8 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her