Logo

Pastagryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g Champignon
250 g Skalotteløg
3-4 stilke Blegselleri
200 g Mager hakket Oksekød
1 ds Flåede Tomater
2 ½ dl Vand
2 tsk Salt
Peber
½ tsk Merian
1 Rød peber
300-400 g Pasta

Champignon renses og skæres i kvarter, løg pilles og skæres i kvarter, blegselleri skæres i tynde snitter.
Champignon lægges i gryden med låg på varmes ved middel varme til de begynder at afgive væde.
Låget fjernes til det meste af væde er væk.
Løg og kød tilsættes og bruner med nogle minutter,
Blegselleri og peber svitses med i et enkelt minut.
Vand og flåede tomater tilsættes sammen med krydderi
Småkoges i ca. 20 min.
Pastaen koges derefter afdryppes i en sigte, derefter vendes pastaen i og serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her