250 g pastaskruer
1 tsk salt
250 g champignon
250 g porre eller bladselleri
1-2 spsk oliven olie
3 dl letmælk
1 ½ dl vand
3 tsk Knor Provencale krydderi eller kryddeurtemix
2 spsk Maizena eller hvedemel
1-2 ds tun i vand (ca. 150-300 g)
100 g reven mager ost
Tænd for ovnen og stil den på 200°C.
Kog pastaen i ca. 8-10 min. med 1 tsk salt.
Hæld vandet fra når den er kogt.
Porrerne og champignonerne renses, de skæres i tynde skiver og svitses
på en pande i olien.
Kom vand, mælk og Provencale krydderi i en gryde, bring det i kog
mens du rører.
Lav en jævning med Maizena/hvedemel i en melryster, kom den langsomt i
saucen mens denne koger svagt, stop når du har en tyk jævn sauce, lad
den koge endnu 1 minut mens du rører i den.
Læg pastaen i et ovnfast fad, derefter grønsagerne, tun, sauce og til
sidst drysses osten oven på.
Fadet stilles midt i ovnen i ca. 20-25 min.