2 entrecôte á 150 g
1 ds hakkede tomater
1 fed hvidløg, finthakket
salt
peber
olie til stegning og fritering
50 g hvedemel
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 spsk olie
0,6 dl øl, (stuetemperatur)
200 g majskorn (optøet og afdryppet)
I en lille skål kommes melet, hvori der laves et hul, hvor æggeblomme, olie og øl kommes i.
Det hele røres godt sammen.
Skal nu stå en time ved stuetemperatur.
I en lille gryde svitses hvidløg i lidt olie og tilsættes tomaterne.
Det koges godt igennem og krydres.
I en lille pande hældes olie, så der er ca 2-3 cm olie i højden.
Æggehviden piskes op og vendes i dejen (orly-dej), deri vendes majs.
Med en spiseske tager men nu små portioner af blandingen og kommer dem i den varme olie.
De bages gyldne og lægges på fedtsugende papir.
Bøfferne krydres og steges på en pande ca. 4 min på hver side og trækker 5 min.
Det hele anrettes på tallerken.