Logo

Dybstegt marineret tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

440 g tofu naturel, skåret i små tern
1 spsk ingefærpulver
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 spsk tørret chili, stødt
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 spsk ægte tamari
3 fed økologisk hvidløg, knuste og finthakkede
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
5-6 dl koldpresset sesamolie
havsalt
friskkværnet sort peber
ægte tamari
brun riseddike
 
Salat:
1 økologisk agurk, skåret i tynde strimler
2 økologiske gulerødder, strimlet med en tyndskræller
1 økologisk rødbede, skåret i grove tern
1 økologisk fennikel, skåret i papirtynde skiver
1 spsk friskpresset økologisk citronsaft
havsalt
friskkværnet sort peber
 
Pisk ingefærpulver og ekstra jomfruolivenolie sammen i en lille skål og vend ¼ af tofuen deri.
Pisk tørret chili og ekstra jomfruolivenolie sammen i en lille skål og vend ¼ af tofuen deri.
Kombiner ægte tamari og ¼ af tofuen i en lille skål.
Pisk hvidløg og ekstra jomfruolivenolie sammen i en lille skål og vend det sidste tofu deri.
Lad tofuen marinere 1 time i køleskabet.
Skrab marinaden af tofustykkerne.
Varm sesamolien op i en wok og dybsteg tofustykkerne 3-4 minutter til de er gyldenbrune.
Tag dem op af olien og lad dem dryppe af på en rist eller et stykke køkkenrulle.
Salat:
Vend agurk, gulerødder, rødbede, og fennikel i citronsaft, havsalt, og friskkværnet sort peber.
Server tofu med de friske grønsager samt en skål ægte tamari og en skål brun riseddike til at dyppe i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her