1 kg dådyrbov uden ben
Salt
peber
100 g bacon i skiver
40 g smør
1 ¼ dl vand
1 ¼ dl rødvin
2 løg
1 gulerod
1 laurbærblad
3 enebær
2 allehåndekorn
1 citronskal
3 tsk Maizenamel
1 dl cremefraiche
Gnid dådyrboven med salt og peber. Bind baconskiver ne omkring med en bomuldssnor. Brun boven i smør i en stegegryde ca. 10 min og stil den derefter i ovnen ved 160°c i ca. 1 time. Tilsæt vand og vin under stegningen. Skær løg og gulerod i små terninger og tilsæt dem sammen med laurbær, knust enebær, allehånde og citronskal efter ca. 15 min. stegetid.
Tag boven ud af ovnen og lad den hvile tildækket på et fad. Imens sies stegeskyen. Jævn saucen med Maizenamel rørt ud i lidt vand. Kog saucen op. Tag gryden af varmen og rør cremefraiche i.