Logo

Dådyrbryst i grøn marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg dådyrbryst
2 løg
2 gulerødder
1 laurbærblad
1 kvist frisk timian
1 tsk merian
2 spsk salt
 
Dressing:
2 hakkede skalotteløg
2 syltede hakkede drueagurker
3 spsk hakket dild
½ dl salatolie
1 spsk vineddike
2 spsk vand
½ tsk salt
1 tsk fransk sennep
1 spsk honning
6 fuldmodne tomater
 

Kødet koges i vand tilsat grønsager og krydderier i ca. 2-2 ½ time til kødet er mørt.
Benene trækkes ud af kødet, mens det er varmt, hvorefter det hele afkøles i køleskab til næste dag.
Dressingen røres sammen.
Kød og tomater skæres i tynde skiver og lægges på et fad.
Dressingen hældes over og det hele trækker i køleskab i ca. 1-2 timer.
Serveres på fadet.


Serveres fx. med groft brød og pasta

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her