Logo

Lammetagine med fennikel og daddel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Når gryden er i kog, passer maden sig selv, her til 4 pers.


1 rødløg i skiver,
1 fennikel i skiver,
2 fed hvidløg i skiver,
2 spsk olivenolie,
¾ kg lammefilet eller -culotte i store tern,
1 tsk stødt ingefær,
2 tsk stødt koriander,
1 knsp cayennepeber,
1 knsp salt,
150 g dadler, udstenede og skåret i mindre stykker,
500 ml vand, friske korianderblade

Steg rødløg, fennikel og hvidløg i halvdelen af olivenolien i taginebunden.
Lad det få farve, og tag det fra.
Hæld resten af olivenolien på, og brun lammekødet.
Tilføj krydderier og salt, og steg videre et par minutter.
Kom grønsagerne tilbage i taginen samt dadlerne og halvdelen af vandet.
Vend godt rundt på det hele, inden låget lægges på.
Lad taginen simre i 2-2 ½ time.
Rør rundt undervejs, og tilføj resten af vandet efter behov.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her