1 kg kanin
80 g spæk
3 fed hvidløg
4 spk. olivenolie
1 kvist timian eller rosmarin
2,25 dl bouillon
3 store grønne paprika
5 sardin- eller ansjosfileter
4 spk. hvidvinseddike
Del kaninen i 8-10 stykker, tør dem og gnid dem med salt, peber og hvidløg.
Skær spækket i små terninger og rist dem på en pande.
Sæt dem til side.
Tilsæt olivenolie til det smeltede fedt fra ristningen af spækket.
Lad olien blive varm. Læg kødet i og brun godt.
Tilsæt bouillon og timian.
Vask paprikaerne, fjern det hvide og skær i ca 1 cm tykke strimler. Skyl fiskene, tør dem og hak dem.
Varm 2 spk olie i en pande og pres 2 fed hvidløg i, hæld vineddike over, kog op og lad halvdelen koge ind. Rør fisk i.
Hæld blandingen over kødet og lad det trække i yderligere 15 minutter.
Lad det hele småsnurre til kødet er mørt.
Smag saucen til med salt og peber.
Drys spækterningerne over.
Serveres til pasta eller løse ris.