Logo

Chokoladefromage, Birgittes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fromage kan laves på mange måder, for eksempel citronformage. Her er en opskift på en lækker chokoladefromage, Pynt gerne fromagen med flødeskum og krymmel.

 

150 g mørk chokolade
1 spsk kakao
1 dl vand
¼ liter mælk
4 spsk sukker
1 tsk Vanila
4 blade husblas
¼ liter piskefløde, pisket til skum

Pynt:
flødeskum
kulørt krymmel

Chokoladen brækkes itu og smeltes med kakao og vand over svag varme eller damp. Mælkes røres i. Chokoladen koges igennem et par minutter under piskning og smages til med sukker og Vanila. Den udblødte husblas smeltes deri. Chokoladen afkøles. Når den er kold, men ikke stivnet, blandes det meste af flødeskummet i. Fromagen hældes op, stilles koldt og pyntes med resten af flødeskummet og krymmel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her