Logo

Coniglio alla pizzaiola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1.2 kg kanin
4 spsk olie
3 fed finthakket hvidløg
0.2 liter hvidvin (ikke for sød)
1 spsk kapers
grofthakket persille
2 stk finthakkede ansjosfileter
½ liter tomatpuré
oregano, salt, peber
 
Brun stykker af kanin i olien, tilsæt hvidløg.
Når kødet har fået farve tilsæt hvidvinen og lad kødet simre i ca.10 min.
Tilsæt kapers, persille, ansjoser først og rør dernæst tomatpuréen i
med oregano, salt og peber.
Lad retten småboble i ca. 5 min. og server den med råstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her