Logo

Confit de canard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

laurbærblade
hel peber
gåse- eller andefedt

Confit de canard er stykker af and, der er præserveret i eget fedt (eller gåsefedt).
De kan købes på dåse i specialforretninger, men man kan også selv tilberede dem:
Læg 4 store andelår (3-400 g hver) i masser af salt natten over.
Skyl dem, læg dem tæt i en gryde med laurbærblade og hel peber og dæk med gåse- eller andefedt.
De skal koge uhyre stille heri i 1 ½ time.
Tag dem op, lad dem dryppe af.
Si og gem fedtet, det kan fryses.
På glas begravet i fedt kan lårene holde sig adskillige måneder i
køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her