Logo

Braiseret dansk lam med citrusfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis elsker lam men ikke lige har overskuddet eller lysten til at lave lammekølle, så prøv denne opskrift på braiseret lam lavet med citrusfrugter. Server gerne retten med spinat og fetasalat.


700 g lam uden ben (culotte/cuvette)
salt
peber
1 grape
1 appelsin
2 limefrugter
1 skalotteløg
½ tsk sukker
1 spsk olivenolie
3 dl hønsesuppe

*

Lammeculotte afpudses for sener, fedtet ridses, krydres med salt og peber, brunes af på en varm pande, kommes derefter i et ovnfast fad og krydres igen med salt og peber. Skræl citrusfrugterne og skær kødet fri for hinder, så man ikke får det hvide med. Vend kødet fra citrusfrugterne sammen med hakket skalotteløg og salt, peber, sukker og olivenolie. Fordel citrusfrugterne henover lammet og steg kødet i ovnen i 20 minutter ved 160 º. Lad det derefter hvile i 10 minutter. Serveres med kold spinatsalat med fetaost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her