Logo

Braiserede kødboller i gullashsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på kødboller i gullashsauce. Retten er let at lave, ser flot ud og smager lækkert. Perfekt som nem og hurtig aftensmad for hele familien. Server gerne med spinat pasta vendt i smør.


En oplevelse for øjet.

350 gr. hakket kalv
350 gr. hakket flæsk
1 lille finthakket løg
1 finthakket rød peber
60 gr. rasp
1 knust fed hvidløg
2 spsk hakket persille
1 æg
Salt og peber
hvedemel
Olie
1 stort finthakket løg
450 gr. flåede hakkede tomater
1 spsk stærk ungarsk paprika
cremefraiche
Paprika

*


Rør kød, 1 løg, ½ rød peber, rasp, hvidløg, persille og æg til en jævn fars. Form 24 boller der vendes i hvedemel og steges i olie.
Tag de færdigstegte boller af panden og kom mere olie på panden.
Tilsæt den anden halve peberfrugt, 1 stort finthakket løg, og lad det simre i 5 minutters tid, hvorefter de flåede tomater tilsættes sammen med ungarsk paprika.
Kom kødbollerne tilbage i panden og lad dem simre i 1 ½ time under låg.
Til sidst tilsættes lidt cremefraiche og lidt paprika.
Servér med spinatpasta vendt i smør og birkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her