Logo

Bovblade i appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bovblad er de to trekantede knogler, der minder om menneskers skulderblade. De sidder over forskanken på kvæg, svin og vildt. Her laves bladene i appelsinsauce.  Server gerne med salat.


1-2 bovblade, 750 g
8 hele nelliker
1 ½-2 dl koncentreret appelsinjuice
½ dl vand



Bovbladene gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande.
Nellikerne stikkes i bovbladene, og juice og vand hældes ved.
Stilles i ovnen ved 200ºC i 40-45 minutter.
Den dannede sky serveres til som sauce.

Tips: I stedet for koncentreret juice kan bruges 2-2 ½ dl almindelig juice, men appelsinsmagen bliver knap så kraftig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her