Logo

Bovblade i krydderurtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bovblade findes på kvæg, svin og vildt og minder og skulderbladene på mennesker. Her er opskriften på bovblade serveret med krydderurtesauce. Lækkert aftensmad for hele familien.



1-2 bovblade, 750 g
15 g margarine
1 kvist basilikum
1 kvist timian
2 blade løvstikke
2 dl vand
2 tsk Maizena
klippet purløg og persille

*


Bovbladene brunes i en gryde i margarinen.
½ tsk salt, krydderurter, peber og vand tilsættes.
Småkoger under låg 30-40 minutter afhængig af bovbladenes størrelse.
Kødet tages op og holdes varmt.
Krydderurterne tages op og kasseres.
Skyen jævnes med Maizena.
Kødet skæres fra benene og skæres i skiver.
Purløg og persille kommes over kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her