Logo

Bovsteaks med sommersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du mangler inspiration til grillen en sommerdag, så prøv denne opskrift på lækre steaks serveret med en let sommersauce og kartofler og salat. Perfekt til en god middag på terrassen med familien.



4 Personer

4 bovsteaks
1 spsk citronsaft
1 spsk olie
1 fed hvidløg
Peber, salt


Sommersauce:
75 g let mayonnaise
1 dl ymer
2 spsk kørvel
2 spsk persille
3 spsk forårsløg eller purløg
½ tsk dijonsennep
1 tsk edelsüss paprika
75 g friske grønne ærter
Salt og peber


Tilbehør:
Kartofler og grøn salat uden dressing

*

Snit bovsteakenes svær- og fedtkant 3-4 steder ned til kødet. Dup steakene tørre med køkkenrulle. Rør citronsaft, olie, presset hvidløg og peber sammen og pensl det på kødet. Lad kødet trække, mens grillen varmer op.
Læg kødet på grillristen, når kullene gløder og alle flammerne er døet ud. Grill bovsteakene 4-5 min. på hver side 3-4 cm fra gløderne/grill-elementet. Tiden afhænger af grillens varme. Drys med salt.

Sommersauce:
Rør mayonnaise og ymer sammen. Tilsæt hakket kørvel, hakket persille, fintsnittet forårsløg eller klippet purløg, dijonsennep, paprika og ærter. Smag saucen til med salt og peber. Servér den til kødet.
Tips:
I stedet for friske grønne ærter kan optøede fine frosne ærter bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her