2 Personer
2 berberiandebryster
2 spsk iskoldt smør
2 dl andefond el. hønsebouillon (stærkt)
2 dl piskefløde
2 spsk grønne peberkorn fra glas, knuste
Kartofler efter behov
Brysterne lægges med skindsiden nedad på en pande uden fedtstof og steger i 10 min.
Derefter tages de fra panden og lægges over på et spækbræt, hvor man forsigtigt skærer det nu sprøde skind fra.
Hen på panden igen og stege i andefedtet i 15-20 min. for svag varme med "bunden" nedad.
Vend dem og giv dem også 5 min. på den forhenværende skindside.
Stik evt. med en kniv for at sikre, at kødsaften er klar (hvis den er rød, er kødet også rødt inden i!)
Imens skæres skindet i strimler, som holdes varme.
Når kødet er færdigt, hældes alt andefedtet fra, så der kun er en meget tynd film af det tilbage.
Herefter tilsættes fond og smør, som piskes godt ud, inden fløde og peberkorn tilsættes.
Koger et par minutter. De sprøde skindstrimler steges kort på den anden side lige inden serveringen.
Serveres med kogte kartofler.
Garner med skindstrimlerne.