Logo

Berberiandelår i dijonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Når man tænker på berberiand tænker mange nok på andebryst. Men lårene smager fatisk også rigtig godt. Her laves de med hvidløg, gulerødder og dijonsennep. Server eventuelt med grøntsager efter behov.

 

4 berberiandelår
2 fed hvidløg
2 små gulerødder
10 sorte peberkorn
4 kviste timian
olie
dijonsennep
smør

Lårene brunes i lidt olie sammen med to fed hvidløg.
Gulerødder, peberkorn og timiankviste tilsættes, og det hele dækkes med koldt vand. Koges under låg i ca. 1 time.
Lårene tages op og lægges i et fad.
Bouillonen sigtes og koges ned til 2 dl
Smages til med dijonsennep og en spsk smør.
Saucen hældes over lårene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her