Logo

Hurtig pølseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Retten lyder måske ikke af noget men smager vældig godt.
1 løg
lidt margarine
1 pk røde pølser, HUSK kun røde pølser
½ l. piskefløde
2 dl ketchup
 
Skær løget i tern og svits det i lidt margarine i en gryde.
Skær de røde pølser i små stykker og vupti ned i gryden sammen med løgene.
Lad dem stege lidt.
Hæld dernæst fløde og ketchup og lad retten koge op.
Lad dem små simre i 10-15 min.
Serveres med kartoffelmos eller frisk pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her