# Ingredienser
1,5 kg små rødbeder
salt
2 portioner Fransk marinade
groft reven peberrod
Tilbehør: 4 skiver kogt skinke, groft brød, smør
* Tilberedning
Rens rødbederne, men lad lidt af top og rod blive på.
Læg dem på alufolie på risten i en 225°C varm ovn og bag dem i ca. 50 minutter.
Lad rødbederne køle lidt af, skræl dem og skær dem i tykke skiver.
Dryp dem godt med marinaden og drys med reven peberrod.
Server dem lune til den lune kogte skinke.
Server yderligere groft brød og smør til.
Fransk marinade
# Ingredienser
3 spsk olivenolie
1 spsk vin- eller estragoneddike
1 tsk dijonsennep
1 tsk revet løg
salt og peber
1 fed hvidløg
* Tilberedning
Rør eller ryst olie, eddike, sennep, løg. salt og peber godt
sammen og tilsæt det halverede hvidløg.
Lad marinaden trække mindst 2 timer.
Ryst eller rør igen og
fjern hvidløget.
Tips
Er der lidt bagte rødbeder tilovers, vil de smage skønt serveret med lidt stilton ost og lidt rucola til forret i morgen.