Bag nogle store
kartofler, og server dem med en god, hjemmelavet dressing og en frisk salat med
rejer.
4 personer. Arbejdstid:
ca. 30 min. Bagetid: ca. 1 time.
#
4 store
bagekartofler
Salat:
½ agurk
2 tomater
300 g pillede rejer
100 g friske
bønnespirer
100 g fine grønne
ærter
Salatdressing:
4 spsk olie
2-3 spsk citronsaft
½ tsk sukker
salt og friskkværnet
peber
Cremefraiche-dressing:
150 g cremefraiche
18%
2 spsk tomatketchup
Tilbehør:
8 grønne salatblade
4 skiver citron
4 store duske frisk
dild
*
Vask kartoflerne, og
skær et kryds i hver.
Bag dem i ovnen i
ca. 1 time ved 225 °C.
Stik i kartoflerne
med en lille kniv, og mærk, om de er møre.
Vask agurk og
tomater, halver dem, og skrab kernerne ud.
Skær agurk og tomat
i små terninger.
Pisk salatdressingen
sammen, og vend rejer, bønnespirer, ærter, agurk og tomater i.
Rør cremefraiche
sammen med ketchup, og smag til med salt og peber.
Anret salatblade,
citronskiver og rejesalaten på fire tallerkener, og læg en bagt kartoffel på
hver.
Pres kartoflerne på
hver side, så de åbner sig.
Fordel
cremefraichedressingen i kartoflerne, og pynt med dild.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin