3 dl vand
100 g smør
2 dl hvedemel
3 sammenpiskede æg
Bananfyld:
2 dl piskefløde
2 bananer
Pynt:
flormelis
citronsaft
50 g smeltet mørk chokolade
Hindbærfyld:
2 dl piskefløde
2 dl dybfrosne hindbær
flormelis
Tænd ovnen på 200ºC. Bring fedtstof og vand i kog.
Tilsæt hvedemel og rør med en grydeske.
Tag væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden.
Lad dejen afkøle lidt.
Tilsæt de letpiskede æg lidt ad gangen og pisk dejen kraftigt ind
imellem.
Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir med en stjernetylle, i
aflange kager.
Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 20 min. Ovnlågen må IKKE åbnes
under bagningen, da kagerne kan falde sammen ved træk.
Afkøl på en rist. Flæk kagerne.
Bananfyld:
Rør flormelis med lidt citronsaft og glaser kagerne på oversiden. Pynt
med lidt smeltet chokolade. Pisk fløden og mos bananerne. Læg lidt
bananmos i bunden af hver kage og sprøjt flødenskum over. Læg toppene
på og server.
Hindbærfyld:
Pisk fløden. Mos de frosne hindbær og vend dem i flødeskummet. Sprøjt
fyldet ind i vandbakkelserne, låg låget på og sigt flormelis over. Server
straks.
Tips: Vandbakkelserne er IKKE fryseegnede