Logo

- Middag ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

At lave god mad, begynder med indkøbene, her kan det betale sig at være kvalitetsbevidst. Køb ind efter princip­pet lidt, men godt. Kødet - 100-125 g pr. person pr. dag er nok - det skal selvfølgelig være magert, så er mængden af mættede fedtsyrer mindst og dermed også kolesterolind­holdet. Fiskeretter bør serveres ofte, mindst en gang om ugen, men helst flere gange.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her