Logo

Brunkål med svineskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 halve letsaltede svineskanke
1 hvidkålshoved
100 g sukker
lidt smør
2 gulerødder
½ knoldselleri
1 løg, stukket med 2 hele kryddernelliker
½ l. kraftig flæskesuppe (bouillonterning + vand)

Sukker brunes til karamel over svag varme.
Tilsæt smørret. Heri brunes nu den groftsnittede kål.
De letsaltede svineskanke gives et hurtig opkog i spilkogende vand. Lægges herefter i braisergryde med urter og suppe.
Herpå kommes kålen og retten braiseres under låg i ovnen ved 200ºC, ca. 2 timer (almindelig ovn).
Trækker yderligere 30 minutter.
Kålen smages til med salt og peber og anrettes med skanke og urter.
Retten serveres med kogte hvide kartofler, rødbeder og sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her