2 spsk usaltet smør
500 gr. finthakket løg
salt
1 spsk hvedemel
2 ½ dl mælk
peber muskat
1 knsp. safran opløst i 1 spsk vand
8 hårdkogte æg skåret i kvarte
hakket persille
Smelt smørret i en tykbundet gryde for lav varme.
Tilsæt løgene og salt efter smag, læg låg på, og lad løgene simre
bløde i ca 15 min. må ikke tage farve.
Drys melet over løgene, rør godt.
Tilsæt mælken, roligt- under omrøring, rør til det er kommet i kog.
Skru ned på den absolut laveste varme, og lad saucen koge videre i ca.
20 min. under hyppig omrøring.
Kværn peber og riv muskatnød over.
Rør den opløste safran i, og vend æggene i med en meget forsigtig hånd, varm forsigtig igennem.
Hæld retten i et varmt fad, drys med persille, og server.