Makrel er en god
sommerfisk. Køb den fileteret hos fiskehandleren, og maden er serveret inden,
der er gået en halv time.
Arbejdstid: 10
min. Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
2 friske makrelfileter
2 tsk Dijonsennep
2-3 stilke frisk
estragon
1½ spsk rasp
½ spsk olie eller
smør
salt og peber
Tilbehør:
nye kartofler og
grøn salat
*
Tænd ovnen på 225 °C.
Læg makrelfileterne
på skindsiden i et smurt ovnfast fad eller i en bradepande med bagepapir.
Smør dem med sennep
og drys med hakket estragon, salt, peber og rasp.
Dryp med olie eller
smørklatter og sæt fadet i ovnen 10-15 min.
Server fx med nye
kartofler og en god salat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin