Logo

Marinerede stegte høstsild med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede stegte høstsild med æble

 

Disse lækre sild er en dejlig frokostret. Nyder du stegte sild til aftensmad, er det enkelt at lave en lage og marinere en eventuel rest til næste dags frokost.

Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid. ca. 10 min. Marineringstid: 2-24 timer. 4 personer

 

#

4 sildefileter

50 g fuldkornshvedemel

salt og peber

25-50 g smør

 

Sildelage:

1½ dl æbleeddike

1 dl æblemost

50 g sukker

1½ tsk salt og friskkværnet peber

4 skiver groft rugbrød

4 salatblade

2 æbler

1 lille håndfuld friske salvieblade

*

 

RENS sildefileterne, klip rygfinnerne af, og vend dem i mel krydret med salt og peber.

Steg dem gyldne i smør ved middelvarme, og læg dem i et halvdybt fad.

 

KOG en lage af eddike, æblemost, sukker, salt og peber.

Hæld den varme lage over sildene, og lad sildene trække j lagen mindst et par timer og gerne til næste dag i køleskabet.

 

ANRET sildene på rugbrød med salatblade, og drys med små stykker æble og friske salvieblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her