Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Toppes
med stegt laks, rødløg og ærter. Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
3 store æg
2 dl vand
3 dl majsmel
1 knsp salt
olie til stegningen
2 laksesteaks
salt og peber
2 avocado
2 tsk citronsaft
1½ dl cremefraiche
2 spsk hakket mynte
1 rødløg
2 dl grønne ærter
* Tilberedning
1. Pisk æg, vand og majsmel sammen i en skål og krydr med
salt.
Lad det stå og samle sig i 20 minutter.
2. Steg mindre pandekager gyldne i olie.
Bemærk, at de er lidt sværere at vende end almindelige
pandekager med hvedemel.
3. Læg laksen i en ildfast form, og krydr med salt og peber.
4. Dryp lidt olie henover, og steg laksen i cirka 12
minutter.
5. Mos avocadoen, og bland den med citronsaft, cremefraiche
og mynte.
Hak rødløget.
6. Server de lune pandekager med avocadocreme, og top dem
med laks, ærter og løg.