Logo

Marineret fisketatar med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret fisketatar med mango

 

Fisken bliver blødere, når den får tid i en syrlig marinade

Arbejdstid: 30 min. Marineringstid: ca. 2 timer. 4 personer

 

#

6-8 rødspættefileter uden skind

½-1 lille rød chili

½ tsk salt

2 citroner

2 spsk olie

1 lille fast grøn squash

2-3 tomater

1 moden mango

1 håndfuld friske koriander

 

Tilbehør: evt. brød

*

 

SKÆR fisken i strimler eller terninger.

 

RENS chilien og smag, hvor stærk den er.

Hak chilien fint, og drys det på fisken sammen med salt.

 

PRES citronerne, og hæld saften over fisken, så den er dækket.

Lad det marinere i køleskab i ca. 2 timer.

Fisken ændrer konsistens og bliver mere hvid.

 

HÆLD ½ af lagen fra fisken.

Bland fisken og resten af lagen med olie.

 

SKÆR små terninger af squash, tomat og skrællet mango.

Bland dem i fiskesalaten, og smag til med salt.

 

DRYS med korianderblade, og server evt. med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her