Fisken bliver
blødere, når den får tid i en syrlig marinade
Arbejdstid: 30 min. Marineringstid:
ca. 2 timer. 4 personer
#
6-8 rødspættefileter
uden skind
½-1 lille rød chili
½ tsk salt
2 citroner
2 spsk olie
1 lille fast grøn
squash
2-3 tomater
1 moden mango
1 håndfuld friske
koriander
Tilbehør: evt. brød
*
SKÆR fisken i
strimler eller terninger.
RENS chilien og
smag, hvor stærk den er.
Hak chilien fint, og
drys det på fisken sammen med salt.
PRES citronerne, og
hæld saften over fisken, så den er dækket.
Lad det marinere i
køleskab i ca. 2 timer.
Fisken ændrer
konsistens og bliver mere hvid.
HÆLD ½ af lagen fra
fisken.
Bland fisken og
resten af lagen med olie.
SKÆR små terninger
af squash, tomat og skrællet mango.
Bland dem i
fiskesalaten, og smag til med salt.
DRYS med
korianderblade, og server evt. med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin