Logo

Pandestegte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandestegte sild


Pandestegte sild bør serveres med citronskiver, nye kartofler og smørsauce

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet

#

8 små ferske sild

dild eller persille

rugmel

smør

1 citron

salt og peber

*

1. Rens sildene, skær hoved og hale af og skyl dem godt.

2. Tør sildene med køkkenrulle gnid dem indvendigt med salt og peber og læg lidt dild i bugen.

Vend fiskene i letsaltet rugmel og steg dem lysebrune i smør over middel varme, til kødet løsner sig fra benene.

3. Serveres med citronskiver, nye kartofler og smørsauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her