Logo

Panerede brisler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g brisler
1 spsk citronsaft
 
Panering:
1 æg
½ dl rasp
½ dl revet parmesanost
salt, peber
ca. 50 g smør til stegning
 
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og
citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, fx. mellem to skærebrætter til de føles faste.
Skær brislerne i skiver.
Panering: Pisk ægget let sammen.
Bland rasp og parmesanost med salt og peber på en tallerken.
Vend skiverne i æg og dernæst i raspblandingen, så i sammenpisket æg
og til sidst rasp.
Steg brislerne i smør i ca. 2 minutter på hver side ved god varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her