400 g brisler
1 spsk citronsaft
Panering:
1 æg
½ dl rasp
½ dl revet parmesanost
salt, peber
ca. 50 g smør til stegning
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og
citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, fx. mellem to skærebrætter til de føles faste.
Skær brislerne i skiver.
Panering: Pisk ægget let sammen.
Bland rasp og parmesanost med salt og peber på en tallerken.
Vend skiverne i æg og dernæst i raspblandingen, så i sammenpisket æg
og til sidst rasp.
Steg brislerne i smør i ca. 2 minutter på hver side ved god varme.