Kødet bliver saftigt, og grønsagerne får masser af smag, når
det hele bages i små pakker i ovnen. Appelsinsaften giver det hele et frisk
twist.
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. (4
personer)
#
250 g cocktailtomater
3 rødløg
2 røde snackpeberfrugter
2 håndfulde basilikum
4 stykker bagepapir (a ca. 40 cm)
4 kyllingefileter (ca. 500 g i alt)
8 spsk friskpresset appelsinsaft
Hvidløgsdressing:
3 dl syrnet fløde 9 %
1 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør:
1 kg kogte nye kartofler
*
Tænd ovnen på 200 °C.
Halver tomaterne og skær løgene i tynde både.
Skær peberfrugterne i tynde skiver.
Bland alle grønsagerne med grofthakket basilikum.
Læg de fire stykker bagepapir på køkkenbordet ved siden af
hinanden.
Læg en bunke grønsager midt på hvert stykke papir.
Læg en kyllingefilet oven på hver portion og tryk dem lidt
ned mellem grønsagerne.
Krydr med salt og peber og hæld 2 spsk appelsinsaft på hver
portion.
Luk pakkerne hurtigt, så saften ikke løber ud.
Pakkerne lukkes ligesom en smørrebrødspakke:
Rul den sammen foroven og fold siderne sammen opad, så
appelsinsaften ikke løber ud.
Sæt pakkerne på en bageplade i ovnen ca. 15 min.
Åben en pakke og tjek om kødet er gennemvarmt.
Rør syrnet fløde sammen med presset hvidløg, og smag til med
salt og peber.
Server en pakke til hver person, med kogte kartofler og
dressing til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin